Alla sms-lån – Våran största lista!

Alla sms-lån är våran sammanfattning av alla sms-lån vi skriver om och jämför. Oavsett vilka kategorier så har vi alltså alla smslån här. Sedan kan du sortera dom efter till exempel helglån och annat:

Innehåller annonslänkar
Högkostnadskredit symbolDet här är en högkostnadskredit.
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
Högkostnadskredit symbolDet här är en högkostnadskredit.
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
Högkostnadskredit symbolDet här är en högkostnadskredit.
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Ränteexempel: Om du lånar 10.000kr i 90 dagar med nominell ränta 39% och effektiv ränta 83% så ska du betala tillbaka 11.045 kr. Det vill säga 10.000kr + 1045kr.


Nu följer korta sammanfattningar av alla smslån vi listar. Du hittar topplistan längst upp på den här sidan och vill du ha en lite längre lista så är det här kapitlet för dig. Och för samtliga lån så har vi fördjupningar om du vill läsa ännu mer. Så topplistan består alltså av tre steg kan man säga. Enkla topplistan längst upp. Den här lite större listan och sedan fördjupningarna till det.

Easycredit

Easycredit grundades 2006 och är alltså ett av dom äldsta smslånen i listan. Hos dom kan du låna pengar alla dagar i veckan och det gör du enkelt med bankID. Det finns även möjlighet att låna trots att du dragit på dig betalningsanmärkning i vissa fall. Easycredit har redan över 200.000 kunder så något måste dom göra rätt så att säga. Du kan även låna pengar utan UC hos dem vilket blivit otroligt populärt bara senaste åren.

Monetti

Monetti hete tidigare Fokia i Sverige men heter alltså numera Monetti. Dom har fler varumärken som du säkert känner till. I Norge heter dom fortfarande Fokia. Dom äger bland annat Frogtail och Kredit 365. Två bolag som du också hittar i listan. Titta gärna igenom listan för att se vilka Folkefinans äger.

Brixo

Brixo har lån från 5000kr och upp till 30.000kr. Så om du är intresserad av att låna en summa runt det så är det alltså ett alternativ för dig. Återbetalningstiden startar från 1år och upp till 48 månader. Vilket alltså är 4år. Så inga korta återbetalningstider alltså. Vilket så klart är ett superplus i vårt test. Du ansöker enkelt med BankID så du kan få svar snabbt och nästan direkt. Dom tar UC så det är inget lån utan UC.

Expresskredit

Expresskredit känner du säker igen om du använd dig av smålån ett tag. Dom har nämligen funnit ända sedan 2008. Det gör dom till ett av dom äldre alternativen som funnit i över 10år. På den tiden visste knappt någon av det smslån var ens. Men det var där någonstans som det blev allt mer populärt och sedan har det bara fortsatt. Dom har en adress i Uppsala och drivs av GF Money Consumer Finance Aktiebolag. Dom har generösa öppettider på sin kundtjänst vilket helt klart är en bidragande orsak att dom är just över 10år.

Daypay

Daypay har få pengarna samma dag som rubrik på deras hemsida. Du kan låna från 1000kr till 20.000kr. Du får besked direkt online på nätet så du kan skicka in din ansökan och få svar om du får låna pengar eller inte. Du kan få pengar på kontot om du uppfyller kraven dom har för det. Dom har texten rekordsnabb handläggning så du kan räkna med att få veta om du får lånet eller inte hyfsat snabbt kan vi gissa.

Daypay Sms-låna

Cash Republic

Cash Republic har få pengarna samma dag som rubrik på deras hemsida. Du kan låna från 1000kr till 20.000kr. Du får besked direkt online på nätet så du kan skicka in din ansökan och få svar om du får låna pengar eller inte. Du kan få pengar på kontot om du uppfyller kraven dom har för det. Dom har texten rekordsnabb handläggning så du kan räkna med att få veta om du får lånet eller inte hyfsat snabbt kan vi gissa.

Cashbuddy

Cashbuddy har lån för dig som vill låna från 5000kr upp till 25.000kr under en kortare period. När du ansöker på deras hemsida kan du välja en återbetalningstid på från 1år upp till 5år. Så det är inte superkorta lån som tidigare varit vanligt bland smslån. Utan snarare mindre privatlån. Men med enkelheten som smslån har.

Credway

Credway har funnit ända sedan 2006 och är en av dom äldsta i listan. Och med sina över 100.000 svenska kunder så är dom även en av dom största och mest kända. Varför har dom då blivit det? Dom har bland annat öppet varje dag så du även kan låna pengar på helgen. Du kan låna från 1000kr upp till 30.000kr. Du ansöker enkelt med BankID direkt online på nätet.

Credway smslån

Credigo

Credigo har lån från så lågt som 500kr och sedan ända upp till 20.000kr. Perfekt för dig som vill låna lite pengar snabbt och under en kortare period. Var noga med att lösa hur snabbt du kan få pengarna på kontot så det stämmer med hur snabbt du behöver pengarna. Du kan låna pengar från 30 dagar upp till 90 dagar. Så det är lån under en kortare period.

FlexLimit

FlexLimit är en av dom mest populära i våran lista och varför tror vi att dom har blivit det kanske du frågar då? Jo det tror vi beror på att dom ger besked direkt om du får låna pengar eller inte. Direkt online på nätet alltså. Sedan är dom väldigt tydliga med priser och har inga dolda avgifter. Dom har sedan en bra kundtjänst som får väldigt bra betyg på olika ställen på Internet. Den är dessutom öppen alla dagar i veckan. Du betalar aldrig något för att söka ett lån. Och ingen behöver få veta något om du inte vill då det är väldigt diskreta med sin hantering av sina kunder.

Ferratum Bank

Ferratum är ett av dom mest populära alternativen och det ser du även i listan. Och ja som vi inte kan säga nog med gånger så samarbetar vi ju med snabblånen och smslånen i listan – så varför ska du då lite på våra recensioner? Vi jobbar med detta varje dag året runt och om vi inte gör recensioner som våra besökare blir nöjda med då kommer dom inte tillbaka. Och då får vi lägga ner sidan. Så därför ger vi alltid så bra recensioner som vi kan.

Meddelandelån

Meddelandelån är ett dom större snabblånen i Sverige med väldigt många kunder. Enligt deras hemsida så är det dessutom så många som 96,2% som rekommenderar dom. Det måste man ändå säga är väldigt högt med tanke på hur kritiska folk brukar vara rent allmänt. Det är baserat på 96 omdömen och du kan hitta mer info om det på deras startsida. Hos Meddelandelån kan du låna från 1000kr-30.000kr. Så det är ett klassiskt snabblån alltså.