Lån med betalningsanmärkning 2023!

Lån med betalningsanmärkning bör man inte ta men om man ändå är tvungen så finns det några långivare som även erbjuder folk med betalningsanmärkning att låna pengar hos dom. Här på Smslåna listar vi några som gör just det, erbjuder lån trots betalningsanmärkningar. Där gör man en sedvanlig kreditupplysning men sen gör man ofta en extra titt där man tittar om man tror att personen kan betala tillbaka sitt lån. Man kan ju trots allt dragit på sig en betalningsanmärkning av misstag. Vilket ju inte går att ta bort trots att man kan betala tillbaka lånet. Var noga med att inte låna pengar som du inte kan betala tillbaka.


Jämför lån med betalningsanmärkning 2023

Vi har utgått från listan med alla smslån som du hittar på startsidan och sedan tagit ut dom där det finns möjlighet att låna pengar trots betalningsanmärkningar. Så titta igenom listan för att se om någon av dessa passar dig som inte har så lätt att låna pengar annars. Vill du se vilka långivaren som har utbetalning av lån även på helgen så har vi även en sådan lista för dig. Så titta gärna in den om du vill se vad det finns för möjlighet att få en utbetalning även på helgen.

Om Lån med betalningsanmärkning

Guiden du ser här ovan är alltså Lån med betalningsanmärkning och det är här vi sorterar ut vilka lån som skriver på sina hemsida att dom även kan acceptera betalningsanmärkningar. Det är alltså för dig som vill låna pengar trots betalningsanmärkning. Det är nämlige inte helt enkelt. Vi försöker även visa hur man kan få ordning på sin ekonomi genom att sluta låna pengar och istället ta ett så kallat samlingslån. Samla lån och krediter till ett stort lån med billigare ränta och sedan inte leva på kredit.


Vi friskriver eventuella faktafel som kan smyga sig in i listan. Listan uppdateras manuellt och vi människor kan göra fel helt enkelt. Och ibland kan vi dessutom inte vara lika snabba att uppdatera faktan som långivarna.